Imię: Cypel
Wielkość: duży
Waga: ok.28 kg

Wirtualnym opiekunem jest Małgosia PP

Cypel to pies znaleziony na terenie gminy Nieporęt. W pierwszych chwilach pobytu w nieznanym otoczeniu nie czuł się pewnie. Potrzebował czasu na poznanie opiekunów i zaufanie im. Gdy przełamał swoje obawy okazało się, że jest sympatycznym i bardzo przyjacielskim psiakiem. Dobrze się czuje w towarzystwie człowieka i chętnie nadstawia główkę prosząc o pieszczoty. Lubi się przytulać a bliskość opiekuna daje mu poczucie bezpieczeństwa. Niestety psiak nie potrafi chodzić na smyczy. Jest niezwykle miły i z pewnością będzie wspaniałym przyjacielem. Do nowego domu wniesie mnóstwo radości, a swoich opiekunów pokocha najmocniej jak tylko potrafi.