Imię: Cząber
Ur. 2010 r
Wielkość: średni

Wirtualnymi opiekunami są Bułki :)

Cząber to starszy pies znaleziony na terenie gminy Błonie. Zdezorientowany i zestresowany w nowym otoczeniu nie wykazywał większego zainteresowania człowiekiem. Wystarczyło jednak kilka miłych słówek, głasków i drapnięć za uszkiem żeby psiak się otworzył i odnalazł w schroniskowych warunkach. Okazał się być miłym, spokojnym i wrażliwym pieskiem ładnie radzącym sobie z chodzeniem na smyczy. Cząber trafił do schroniska z perforacją gałki ocznej, co sprawiało mu duży ból. Został poddany operacji jej usunięcia. Po zabiegu na jego pyszczku zagościł uśmiech i widać, że psiak już nie cierpi. Niestety Cząber nie zgadza się z innymi pieskami, więc szukamy dla niego domku w którym będzie jedynakiem. Może Ty podarujesz domek i obdarzysz miłością tego wspaniałego psiaka.