DIANA PO OPERACJI – NOWE WIEŚCI!

30 sierpnia 2012

Już jesteśmy po operacji :) mimo skomplikowanego zabiegu  wszystko poszło zgodnie z planem :) za zdjęcia rentgenowskie i za zabieg zapłaciliśmy 580 zł :)

Ps. Dziękujemy doktorze!!! :) pierwsza wizyta wyszła około 30 zł z kroplówką. Diana będzie przez kolejny tydzień dostawała antybiotyki w zastrzyku. Sunię powoli trzeba będzie wprowadzać do ruchu, są wskazania na rehabilitację, i potem jeszcze kilka badań kontrolnych. To Wszystko możliwe jest dzięki Wam! Gdyby nie Wasza pomoc, nie wiemy czy to wszystko mogłoby się tak szybko odbyć. DZIĘKUJEMY! A przede wszystkim przesyłamy buziaki od Diany, która już stara się wstawać, i czeka na dzień kiedy znów będzie mogła biegać po zielonych łączkach… :)

2 września 2012 – FILMIK Z DIANKĄ

http://www.youtube.com/watch?v=Hd_RUniem9Q&feature=youtu.be – tutaj możecie Możecie zobaczyć Diankę już jak stara się chodzić  i jak bardzo potrzebuje domu!!!  To jeszcze nie koniec jej leczenia, nie zapominajcie o niej prosimy.