Imię: Disnej
Ur. 06. 2018
Wielkość: mał
Waga: 15 kg.

Disnej czeka na wirtualnego opiekuna!

Disnej ładnie otworzył się na kontakt z człowiekiem. Lubi jego towarzystwo, a głaski i mizianki sprawiają mu dużą frajdę. Jednak najpewniej wciąż czuje się obok swojej mamy Diany. Wymarzonym domkiem dla psiaków byłby wspólny domek, jednak nie wykluczamy rozdzielenia naszych rudzielców. Disnej wciąż ma trochę kłopotów z chodzeniem na smyczy, jednak powoli się przełamuje i już widać postępy. Kto pokocha tego wesołego, pełnego pozytywnej energii i sympatycznego mini owczarka zyska wspaniałego przyjaciela na wiele wspólnych lat.

Disnej to młodziak, który trafił do nas z mamą z gminy Wieliszew. Psiak jest troszkę onieśmielony i wystraszony nową sytuacją. Jednak po dłuższej chwili podchodzi nieśmiało do człowieka i delikatnie nadstawia łepek do głaskania. Potrzebuje człowieka który ofiaruje mu miłość i pokaże świat od nowa. Nie potrafi chodzić na smyczy, ale będziemy starali się go z nią oswoić.