Imię: Enola
Płeć: samica

Wirtualnym opiekunem jest Ilona

Aktualizacja:
Enola jest po operacji amputacji prawej przedniej łapki. Czuje się bardzo dobrze i świetnie sobie radzi jako trójłapka. Kicia jest niezwykle miła i z pewnością będzie wspaniałą przyjaciółką. Do nowego domu wniesie mnóstwo radości, a swoich opiekunów pokocha najmocniej jak tylko potrafi.

Enola to buro – biała koteczka znaleziona na terenie gminy Czosnów. Trafiła do schroniska ze starym złamaniem prawej przedniej łapki. Staramy się uratować łapkę aby kotka wróciła do pełnej sprawności ale rokowania są ostrożne. Enola jest mega przytulaśną kicią i bardzo chętnie nadstawia główkę czekając na drapanko. Najbezpieczniej czuje się będąc blisko człowieka a swoją radość okazuje delikatnym mruczeniem. Kotka potrafi ładnie korzystać z kuwety.

NIE KUPUJ – ADOPTUJ!

KOT, KTÓRY TRAFIA DO NASZEGO SCHRONISKA, OBJĘTY JEST 14-DNIOWĄ KWARANTANNĄ.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, kot zostanie: zaszczepiony, zaczipowany, wykastrowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.