Imię: Farba
Płeć: samica

Wirtualnymi opiekunami są Lena i Sylwia Zalewskie

Aktualizacja:

Niestety oczka nie udało się uratować. Jednak kociczka doskonale radzi sobie z jednym oczkiem. Jest rozbrykana i wesolutka, takie malutkie żywe sreberko. Farba jest bardzo spragniona ludzkiego towarzystwa i marzy o własnym, pełnym miłości domku. Kto pokocha śliczną jednooczkę ?

Farba to kruszynka znaleziona z rodzeństwem na terenie gminy Otwock. Niestety koteczki trafiły do schroniska w słabej kondycji. U wszystkich zdiagnozowano koci katar. Są już pod opieką weterynarza. Farba ma jedno oczko w bardzo złym stanie, będziemy próbowali je uratować. Kociaki są przytulaśne i lubiące kontakt z człowiekiem. Chętnie nadstawiają brzuszki do drapanka. Czekają na najwspanialsze, pełne miłości i radości domki.

NIE KUPUJ – ADOPTUJ!

KOT, KTÓRY TRAFIA DO NASZEGO SCHRONISKA, OBJĘTY JEST 14-DNIOWĄ KWARANTANNĄ.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, kot zostanie: zaszczepiony, zaczipowany, wykastrowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.