Z serii: firma pomaga.

Dnia 26.09 2014r. odwiedziło nas kilku pracowników pewnej firmy, którzy postanowili pomóc nam w upiększaniu wybiegu dla psów. Udaliśmy się do pobliskiego lasu, aby przynieść do schroniska stare konary drzew. Wkopaliśmy je w ziemię i pomalowaliśmy, aby wnieść trochę kolorów na wybieg dla psów. Po ciężkiej, ale jakże owocnej pracy nasi pomocnicy zajęli się wyprowadzeniem psiaków. Nasze kochane bezdomniaki cieszyły się ogromnie, a po wybieganiu się na spacerkach były uroczo zmęczone. Wolontariusze przeznaczyli również 1000zł na dwie piękne budy dla psów.

To był wspaniały dzień! Dziękujemy serdecznie wszystkim przybyłym i zapraszamy ponownie! Dodatkowo, pragniemy zachęcić Was do podobnej pomocy. Jeśli pracujecie w jakiejś firmie namówcie znajomych, aby choć jeden dzień spędzić w schronisku i pomóc naszym psiakom. To fantastyczna sprawa! Zachęcamy do działania!