Imię: Fortepian
Ur. 15.01.2021 r
Wielkość: mały
Waga: 5,20 kg

Fortepian czeka na wirtualnego opiekuna!

Fortepian to czarno – biały malec znaleziony razem z mamą i rodzeństwem w dniu 12.04.2021r na ulicy Spacerowej w Markach. Pieski są wylęknione i wycofane. Nie miały chyba do tej pory styczności z człowiekiem. Próbujemy powolutku przełamywać ich obawy i pokazujemy , że bliskość i dotyk może być bardzo przyjemny. Psiaki też bardzo się starają i już widać malutkie postępy. Szukamy dla nich super domków, gdzie pod czułą i cierpliwą opieką człowieka otworzą się na świat i staną szczęśliwymi oraz radosnymi pieskami.

NIE KUPUJ – ADOPTUJ!

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.