Imię: Freaka
Płeć: samica
Wielkość: średnia
Waga: ok. 20 kg

Freaka czeka na wirtualnego opiekuna!

Freaka to średnia, brązowa suczka która trafiła do schroniska w towarzystwie długowłosego pieska z powodu choroby ich właściciela. Niestety pieski nie wrócą już do poprzedniego domku , bo nikt z rodziny właściciela nie chciał się nimi zaopiekować . Początkowo suńka była onieśmielona i zdezorientowana w nowym otoczeniu. Przez dłuższy czas ukrywała się w budzie nie chcąc zawierać nowych znajomości. Potrzebowała trochę czasu aby się otworzyć i zaufać opiekunom. Kiedy już to nastąpiło, okazała się być bardzo przyjacielska. Lubi przebywać blisko człowieka a głaskanie i przytulanie dają jej wiele radości. Freaka całkiem dobrze radzi sobie z chodzeniem na smyczy. Szuka najwspanialszego domku, w którym nie zabraknie miłości i szczęścia.