Imię: Gąbka
Rasa: europejska
Ur. 09.03.2021r
Płeć: samica

Gąbka czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja:
Kotki zaczęły jeść samodzielnie i są gotowe do adopcji. To malutkie, pełne energii rozrabiaki. Bardzo lubią wspólne zabawy i drobne kocie psoty. Koteczki nauczyły się ładnie korzystać z kuwety. Maluchy szukają wspaniałych, pełnych miłości i szczęścia domków.

Gąbka to kochana koteczka znaleziona razem z mamą i rodzeństwem na terenie Miasta Sochaczew. Koteczki są jeszcze karmione przez troskliwą i opiekuńczą mamę. Większość czasu przesypiają ale już powolutku zaczynają interesować się otoczeniem i wspólnymi zabawami. To bardzo zgrane i zżyte rodzeństwo. Uwielbiają się przytulać a drapanko po brzuszku daje im wiele przyjemności i radości. Maluszki będą gotowe do adopcji za 1 – 2 miesiące. Kto pokocha te śliczne pręguski i podaruje nowe domki?

NIE KUPUJ – ADOPTUJ!

KOT, KTÓRY TRAFIA DO NASZEGO SCHRONISKA, OBJĘTY JEST 14-DNIOWĄ KWARANTANNĄ.
——————————————-Warunkiem adopcji jest wypełnienie ankiety dostępnej na naszej stronie, zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej.
Kotek jest odrobaczony, zaszczepiony i zaczipowany.