10653757_777938795582974_566483571392605302_nImię: Homer
Płeć: Pies
Wielkość: średni
Wirtualnym opiekunem jest Minia i Marcin

Homer to niezwykle sympatyczny piesek. Uwielbia ludzi i kontakt z nimi. Na widok człowieka staje na dwóch łapkach i prosi swoim przepięknym spojrzeniem, aby do niego podejść. Gdy chce czegoś od człowieka unosi łapki ku górze i prosi. Robi to w wyjątkowy sposób. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, uwielbia spacery i zawsze z utęsknieniem na nie czeka. Dobrze dogaduje się z suczkami, wobec innych samców jest troszkę dominujący. Załatwia swoje potrzeby tylko na dworze. Uwielbia dzieci, w stosunku do których jest delikatny i ostrożny. Na ogół jest stateczny i spokojny, ale gdy przychodzi do zabawy potrafi biegać za piłeczką jak mały szczeniaczek. My bardzo pokochaliśmy Homera za jego wspaniały charakter, ale równie mocno liczymy na to, że ten cudowny, mały Pan wreszcie znajdzie dom, na który w pełni zasługuje.

!!!FILMIK Z HOMEREM!!! https://www.youtube.com/edit?video_id=pqPE78g27hM&video_referrer=watch

Pies do adopcji jest zaszczepiony, zaczipowany i wykastrowany.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Telefon do opiekuna: 795 845 242