Imię: Izydor
Wielkość: średni

Wirtualnym opiekunem jest Dawid

Aktualizacja:
Izydor powoli dochodzi do siebie. Zostało wdrożone odpowiednie leczenie, rany się zagoiły a skóra psiaka ładnie zaczęła porastać sierścią. Piesek już nie cierpi i stał się bardzo otwarty w stosunku do człowieka. Jest miły, spokojny i towarzyski. Bardzo ładnie potrafi chodzić na smyczy. Szuka wspaniałej i kochającej rodziny aby móc zapomnieć o przykrych momentach swojego życia i być szczęśliwy w nowym domku.

PROSIMY O POMOC W USTALENIU WŁAŚCICIELA !!!

Izydor to starszy, bardzo zaniedbany pies znaleziony na terenie gminy Czosnów. Na całym jego ciele znajdują się liczne wyłysienia. Skóra pokryta jest świeżymi rankami i strupami. Izydor ma guzy, jeden na prawym boku a drugi w lewym uchu. Uszy psiaka są w koszmarnym stanie i muszą sprawiać mu ogromny ból, wypływa z nich cuchnąca ropa. Pies jest już pod opieką weterynarza i będziemy go diagnozować. Prosimy Państwa o pomoc w ustaleniu właściciela psa, który doprowadził go do takiego stanu i za nic miał jego cierpienie. Czekamy na informację pod nr 506-403-514.