Imię: Jackie
Ur. 09.2018r
Wielkość: średni

Wirtualnym opiekunem są Arleta i Kuba W.

Niestety Jackie wrócił do schroniska po 4 dniach od adopcji. Okazało się, że osoba adoptująca „jednak nie czuje więzi z psem”……… Czasami brakuje nam słów aby opisać postępowanie ludzi.
Jackie trafił do schroniska zaniedbany, wychudzony i zakleszczony. Widać było, że miał łatwego życia. Psiak doszedł do siebie, pokazał, że jest sympatyczny, grzeczny i bardzo przyjacielsko nastawiony do człowieka. I niestety człowiek znów go zawiódł, potraktował jak zabawkę czy chwilowy kaprys. Bardzo prosimy dla niego o dobry, wypełniony miłością domek, ale taki już na zawsze. Jackie ładnie chodzi na smyczy, lubi spacerki i bardzo mu ich brakuje. Piesek dogaduje się z niektórymi suczkami, więc domek z psią towarzyszką mile widziany.