Imię: Julek
Ur. 2016
Wielkość: średni

Julek czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja:

Julek powrócił do zdrowia. Nie jest w 100 % sprawny, występują u niego niewielkie deficyty neurologiczne. Pomimo tego radzi sobie znakomicie, jest wesoły i pełen pozytywnej energii. Na pewno nie wymaga aktywnego domu, odnajdzie się lepiej jako domator i kanapowiec. Na smyczy Julek radzi sobie całkiem dobrze, choć najchętniej chadza własnymi ścieżkami. Z innymi pieskami ładnie się dogaduje, więc domek z psim towarzystwem mile widziany. Kto pokocha i podaruje domek pieskowi, który już tyle wycierpiał w swoim życiu?

Julek to piesek po wypadku komunikacyjnym znaleziony na terenie gminy Wieliszew. Zanim do nas trafił spędził miesiąc w jednej z lecznic weterynaryjnych. Julek ma uszkodzony kręgosłup i uraz oka. Będziemy go diagnozować i zrobimy wszystko aby powrócił do sprawności. Julek jest młodym, wesoły psiakiem. Przyjaźnie nastawionym do ludzi i to już od pierwszego wejrzenia. Lubi być głaskany i przytulany. Jak sobie radzi na smyczy i jaki ma stosunek do innych psiaków sprawdzimy w przyszłości.

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?