Imię: Kajetan
Ur. 2008
Wielkość: średni
Waga: ok. kg

Kajetan czeka na wirtualnego opiekuna!

Kajetan to starszy piesek odebrany interwencyjnie z powodu złych warunków w jakich mieszkał. Pies jest zaniedbany i bardzo wystraszony. Nie umie chodzić na smyczy, widać że nie miał z nią nigdy do czynienia. Kajetan zachowuje rezerwę w stosunku do nieznanych osób, ale nie wykazuje przy tym żadnej agresji. Jednak gdy kogoś pozna i przekona się, że nic mu nie grozi z jego strony zaczyna łasić się do człowieka i nie chce odejść od niego choćby na krok. Widać, że bardzo brakuje mu kontaktu z człowiekiem i najzwyklejszego głaskania . Pewnie do tej pory nie zaznał tego od swojego właściciela. Szukamy teraz dla niego domku w którym Kajetan zapomni o złych rzeczach, które go spotkały, pozna miłość i wszystkie psie przyjemności a smutek zniknie z jego oczek.