Imię: Kajtek
Ur. 2013
Wielkość: średni

Kajtek czeka na wirtualnego opiekuna!

Kajtek to średniej wielkości długowłosy piesek, który trafił do nas z gminy Wołomin po śmierci właściciela. W schronisku początkowo czuje się dość niepewnie, jednak po chwilce nabiera zaufania i robi się bardziej kontaktowy. Dotyk człowieka ewidentnie sprawia mu radość, gdyż daje się chętnie miziać i głaskać, łącznie z brzuszkiem. Kajtek nie bardzo lub chodzić na smyczy, jednak na pewno można to z nim wypracować, bo jest bardzo inteligentny. Na chwilę obecną nie znamy jego stosunku do innych psiaków, ale będziemy to sprawdzać. Psiak zasługuje na dobry dom, który da mu miłość i opiekę, a on z pewnością odwdzięczy się bezgraniczną miłością.

Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.