Imię: Kalmar
Ur.: 2020r
Wielkość: średni

Kalmar czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja:
Kalmar bardzo otworzył się w stosunku do człowieka i z chęcią nadstawia pyszczek oczekując głasków. Jest wesołym i pełnym pozytywnej energii psiakiem. Potrafi ładnie chodzić na smyczy, wcześniejsza niechęć musiała być spowodowana stresem. Pokochaj Kalmara i zyskaj wspaniałego przyjaciela!

Kalmar to średniej wielkości rudasek znaleziony w dniu 07.04.2022r na terenie Otwocka. Trafił do schroniska zakleszczony i jest pod opieką weterynarza. W pierwszym kontakcie z człowiekiem piesek jest nieśmiały i nie czuje się pewnie w nieznanym otoczeniu. Pomalutku przełamuje swoje obawy, otwiera się i nawiązuje przyjacielskie relacje z opiekunem. Jest spokojny i grzeczny. Niestety psiak nie potrafi chodzić na smyczy. Czy ktoś go pokocha?

NIE KUPUJ – ADOPTUJ!