Imię: Kamelia
Płeć: samica
Wielkość: mała
Waga: 10,70 kg

Kamelia czeka na wirtualnego opiekuna!

Kamelia to długowłosa suczka znaleziona na terenie gminy Wołomin w towarzystwie drugiej suczki. Sunie są bardzo ze sobą zżyte i musiały mieć wspólny domek. Niestety obie trafiły do schroniska mocno zakleszczone. Kamelia ma w pachwinie ogromną przepukliną. Suczka jest diagnozowana, przebywa pod opieką naszego weterynarza. W stosunku do człowieka psinka jest mega przyjazna, uwielbia pieszczoty i przytulanki. Jest wesolutka i pięknie się uśmiecha, ale niestety na zdjęciach nie chciała pokazać swojego uśmiechu. Kamelia ładnie chodzi na smyczy, jest spokojna i grzeczniutka. Szukamy dla suczek nowego, bezpiecznego i pełnego miłości domku, mile widziany byłby wspólny.