10550868_757346597642194_1832354242544045948_nImię: Kamikadze
Ur.: 2010
Płeć: Pies
Wielkość: średnia

Wirtualnymi opiekunami są Magda i Fabian!

Kamikadze, zwany przez nas żartobliwie Wiewiórem to niesamowicie żywiołowy i wyjątkowy pies. Jego piękny, puszysty ogon, niczym wiewiórcza kita dodaje mu wiele wdzięku. Swoje imię zaś zawdzięcza niezwykłym zdolnościom. Kamikadze bowiem nie boi się żadnego ogrodzenia i nie straszna mu wysokość. Z łatwością przechodzi po siatce. Na widok ludzi szaleje z radości. Z każdym się wita, do każdego podchodzi z ogromną życzliwością. Na smyczy chodzi ładnie, choć z początku potrafi troszkę pociągnąć chcąc obwąchać każdy kąt.
Kamikdze nie przepada za innymi psami, denerwuje go ich szczekanie i obecność. Poza tym to idealna, kochana psinka. Potrafi pięknie prosić o spacer i jedzonko. Ten cudowny, miły psiak bardzo chciałby móc kogoś pokochać. Pozwól mu na to i zaproś naszego wyjątkowego Wiewióra do swojego życia.

Filmik z Kamikadze: https://www.youtube.com/watch?v=D7mtZwM1fCA

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Dane kontaktowe do opiekuna: 795 845 242