Imię: Kazik
Ur.: 2019
Wielkość: mały
Waga: ok. 10 kg

Kazik czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja:
Kazik czuje się już dobrze. Okazało się, że jest sympatycznym i bardzo wesołym psiakiem. W stosunku do człowieka jest przyjazny i zawsze chętny do głasków. Zabiega o uwagę opiekuna. Umie chodzić na smyczy, jest energicznym, ale bardzo grzecznym chłopaczkiem. Pokochaj i podaruj domek Kazikowi.

Kazik to nieduży piesek znaleziony na terenie gminy Czosnów w towarzystwie drugiego psiaka – Kindera. Kazik trafił do schroniska po wypadku komunikacyjnym. Jest już pod opieką weterynarza. Niestety ma połamaną miednicę, ma w tej chwili ograniczoną możliwość ruchu i mamy nadzieję, że uda mu się powrócić do zdrowia i pełnej sprawności.