Imię: Klarens
Ur.: 2012
Płeć: Pies
Wielkość: średni

Klarens czeka na wirtualnego opiekuna!

Klarens mieszkał z bratem i siostrą w lesie. Gdy trafił do schroniska był bardzo nieśmiały i bał się człowieka. Po kilku miesiącach pobytu w schronisku oswoił się z ludźmi. Cieszy się, gdy widzi podchodzącą do niego osobę. Zaczepia pyszczkiem, chce, aby go głaskać i drapać po grzbiecie. Źle czuje się na smyczy, ale i tak już są maleńkie postępy. O wiele lepiej czuje się, gdy nie ma na sobie obroży, wtedy może swobodnie biegać po terenie schroniska. Klarens to fantastyczny pies, pełen pozytywnych uczuć i chęci pokochania kogoś. Dogaduje się zarówno z suczkami, jak i innymi samcami. Gdyby ktoś podarował mu spokojny, kochający dom z pewnością zyskałby dobrego przyjaciela.
Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany, wykastrowany.
Warunkiem adopcji jest wypełnienie ankiety adopcyjnej dostępnej na naszej stronie zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej.