Kochani zapraszamy na wydarzenie Kryma, który zbiera na operacje kolan.. (koszt jednej operacji – 3,5 tysiąca zł)
Bez waszej pomocy nie damy rady.. :(
Wszelkie informacje dotyczące stanu zdrowia jak i dane do przelewu znajdziecie Państwo na wydarzeniu facebookowym – https://www.facebook.com/events/1856429457939255/ na które serdecznie zapraszamy i prosimy o udostępnianie i zapraszanie znajomych.

Krym to mix owczarka środkowo-azjatyckiego znaleziony w Nieporęcie. Pies trafił pod naszą opiekę poprzez zrzeczenie się praw przez jego poprzedniego właściciela. Krym w momencie, gdy do nas trafił był psem wymagającym intensywnego leczenia.. Przeszedł już dwie operacje, jedna z nich to korekta trzeciej powieki, druga natomiast operacja stawu kolanowego. Niestety to jeszcze nie koniec.. Krym wymaga jeszcze jednej operacji drugiej łapy-również stawu kolanowego. Zaniedbania ze strony właściciela w okresie dzieciństwa oraz genetyka sprawiły, że Krym pomimo swojego młodego wieku stawał się psem kaleką :( Chodzenie, bieganie i jakiekolwiek aktywności sprawiały mu ból i automatycznie niechęć do poruszania się. Obecnie Krym czuje się coraz lepiej, chętnie wychodzi na spacer i coraz większą ma ochotę na zabawę :) Mamy ogromną nadzieję, że po drugiej operacji Krymcio wróci do prawie pełnej sprawności, bo oczywiście trzeba pamiętać, że już zawsze będzie psem, dla którego nad aktywny tryb życia nie będzie wskazany. Pragniemy znaleźć dla Krymcia dom, w którym będzie członkiem rodziny i w którym będzie mógł cieszyć się życiem bez bólu.