10653685_804058262971027_2418382573266461571_nImię: Kompan
Płeć: Pies
Wielkość: średni

Wirtualnym opiekunem jest Jarosław Kaczocha

Kompan po przybyciu do schroniska był bardzo smutny i zrezygnowany. Wyglądał tak, jakby ktoś wyrządził mu krzywdę i sprawił, że ten stracił chęć do życia. Po jakimś czasie zmienił się i teraz jest zupelnie innym psem. Na widok ludzi podskakuje i szczeka, próbując zwrócić na siebie uwagę. Podczas zakładania obroży jest grzeczny i spokojnie czeka. Spacerując na smyczy nie ciągnie, słucha się i wciąż patrzy na człowieka. Kompan bardzo potrzebuje czułości i dotyku. Sprawia mu to ogromną frajdę, czuje się wtedy naprawdę szczęśliwy i potrzebny. Lubi dzieci, jest dla nich bardzo miły i cierpliwy. Nie wykazuje agresji wobec innych psów. Bardzo dobrze dogaduje się ze współlokatorką z boksu. Kompan to wspaniały, jedyny w swoim rodzaju pies. Pomimo tego, iż na pewno spotkało go wiele smutku i zła, nie zwątpił w ludzi. Pragnie kontaktu z nimi i chce, by ktoś go szczerze pokochał. Prosimy, odmień los tego psa. Pomóż, aby zapomniał o wszystkim tym, co go kiedyś spotkało. On strasznie chce komuś zaufać i móc pokochać. Daj mu szansę, ponieważ naprawdę na to zasługuje.Kompan na żywo: https://www.youtube.com/watch?v=0-3joISxAacPies do adopcji jest zaszczepiony, zaczipowany i wykastrowany.Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.

Dane kontaktowe do opiekuna: 795 845 242