Imię: Listek
Waga: ok. 10 kg

Wirtualnym opiekunem jest Ewelina

Aktualizacja:
Podczas pobytu w schroniskowym otoczeniu Listek bardzo otworzył się na relacje z człowiekiem. Nabrał pewności siebie i śmiało nawiązuje nowe znajomości. Chętnie podchodzi do opiekunów prosząc o głaski i przytulenie. Psiak ładnie chodzi na smyczy, jest grzeczny i posłuszny. Świetnie dogaduje się z koleżanką z boksu. Do pełni szczęścia brakuje mu tylko nowego domku i kochającej rodziny.

Listek to mały, kudłaty piesek który trafił do schroniska po śmierci właściciela. Psiak nie miał lekko, całe swoje życie spędził uwiązany do budy. Jego świat kończył się i zaczynał tam, gdzie sięgał łańcuch. Musimy dać mu troszkę czasu na nabranie pewności, poznanie schroniskowego otoczenia i nowych opiekunów. Listek dał się już poznać jako delikatny, spokojny i spragniony miłości piesek. On tak bardzo zasługuje na lepsze życie. Kto pokocha, podaruje bezpieczny i cieplutki domek kudłaczkowi, który nigdy nie zaznał miłości ani troski ze strony właściciela.