Imię: Malwa
Ur. 2010
Płeć: samica
Wielkość: mała

Malwa czeka na wirtualnego opiekuna!

Malwa to mała, ruda suczka która trafiła do schroniska z gminy Wołomin razem ze swoim synkiem Fingerem. Pieski są bardzo ze sobą zżyte, wszędzie chodzą razem łapka w łapkę. Byłoby super gdyby znalazły nowy, wspólny domek. Malwa jest troszkę nieśmiała, potrzebuje czasu aby zaufać i poczuć się pewnie przy nowym opiekunie. Jednak wraz z upływem czasu coraz chętniej nadstawia łepek do głaskania i sama podchodzi po nową porcję pieszczot. Sunia niestety nie zna smyczy, widać że nie miała z nią nigdy do czynienia. Z innymi pieskami dogaduje się super, jest spokojna i bardzo grzeczniutka. Bardzo prosimy o dobry i bezpieczny domek dla Malwy i jej synka.

NIE KUPUJ – ADOPTUJ