Imię: Malwa
Płeć: samica
Wielkość: mała

Wirtualnymi opiekunami są Paulina i Michał

Malwa to mała, ruda suczka która trafiła do schroniska z gminy Wołomin razem ze swoim synkiem Fingerem. Pieski są bardzo ze sobą zżyte, wszędzie chodzą razem łapka w łapkę. Byłoby super gdyby znalazły nowy, wspólny domek. Malwa jest troszkę nieśmiała, potrzebuje czasu aby zaufać i poczuć się pewnie przy nowym opiekunie. Jednak wraz z upływem czasu coraz chętniej nadstawia łepek do głaskania i sama podchodzi po nową porcję pieszczot. Sunia całkiem dobrze radzi sobie z chodzeniem na smyczy. Z innymi pieskami dogaduje się super, jest spokojna i bardzo grzeczniutka. Bardzo prosimy o dobry i bezpieczny domek dla Malwy i jej synka.

NIE KUPUJ – ADOPTUJ