Imię: Martynek
Wielkość: średni
Waga: 14,50 kg

Wirtualnym opiekunem jest Małgosia

Martynek to jeden z trzech psiaków odebranych interwencyjnie z jednej z posesji w gminie Nieporęt. Psiaki przebywały w koszmarnych warunkach, w brudzie, smrodzie, między śmieciami i odchodami. Martynek był przypięty łańcuchem do skleconej z byle czego budy. Łańcuch wrósł mu głęboko w szyję i sprawiał niewyobrażalny ból. Piesek jest już po zabiegu usunięcia ogniw łańcucha z szyi, przebywa pod stałą opieką weterynarza a szyjka zaczyna się ładnie goić. Pomimo strasznych przeżyć Martynek szybko zaufał nowym opiekunom. Jest mega przyjaznym psiakiem, stale zabiega o uwagę i bliskość człowieka. Wielką radość sprawiają mu przytulanki i głaski. Na smyczy też radzi sobie całkiem dobrze. Szukamy teraz dla niego domku pełnego miłości, w którym psiak zapomni o wszystkich złych rzeczach jakie go spotkały, będzie szczęśliwy i odpowiednio zaopiekowany.

PIESEK SZUKA DOMU TYMCZASOWEGO – TYLKO ADOPCJA TYMCZASOWA.