Imię: Maślanka
Waga: 8,50 kg

Wirtualnym opiekunem jest Sara Kinicka

Aktualizacja:
Maślanka wyrosła na piękną panienkę. Jest wesoła i pełna pozytywnej energii. Przebywanie wśród ludzi daje jej wiele radości i poczucie bezpieczeństwa. Uwielbia przytulanie i drapanko po szyjce. Brat Maślanki znalazł już nowy domek…ona wciąż czeka…Kto ją pokocha i sprawi, że będzie szczęśliwa i uśmiechnięta?

Maślanka to urocza dziewczynka znaleziona razem z bratem w dniu 02.04.2021r na terenie gminy Otwock. Psiaczki już od pierwszych chwil pobytu w nowym, nieznanym im otoczeniu są wesołe i otwarte. Szybko nawiązują nowe kontakty z człowiekiem. Są spragnione pieszczot i chętnie nadstawiają brzuszki zachęcając do drapanka i głasków. Nie znamy ich rodziców ale zapowiadają się na średniej wielkości pieski. Maluchy szukają nowych, przepełnionych miłością domków, w których będą szczęśliwe i bezpieczne.

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.