Imię: Mazurek
Ur. 06.2017
Wielkość: mały

Mazurek czeka na wirtualnego opiekuna!

Mazurek to piesek znaleziony na terenie gminy Łomianki. Początkowo psiak był bardzo onieśmielony i nie chciał nawiązywać bliższych relacji z opiekunami. Musieliśmy dać mu trochę czasu na aklimatyzację, zapewnić spokój i bezpieczeństwo. Teraz Mazurek to wesołek, pozytywnie nastawiony do świata. Jednak przy nowych osobach nadal potrzebuje czasu, aby się przełamać i obdarzyć ich zaufaniem. Z innymi pieskami Mazurek dobrze się dogaduje, więc dom z psim towarzystwem mile widziany. Niestety piesek nie umie chodzić na smyczy, potrzebuje lekcji i cierpliwego nauczyciela. Kto podaruje domek Mazurkowi i obdarzy go miłością na całe życie ?