Imię: Meteor
Ur. 23.08.2021r
Wielkość: mały
Waga: 3,90 kg

Meteor czeka na wirtualnego opiekuna!

Meteor to śliczny chłopczyk znaleziony razem z rodzeństwem na terenie Miasta Sochaczew. Dzieciaczki mają problemy skórne i są w trakcie leczenia. W pierwszym kontakcie z człowiekiem nie czują się pewnie, widać, że wcześniej nie miały okazji zawierać bliższych znajomości. Pieski są troszkę zdezorientowane w nieznanym im otoczeniu. Powolutku przełamują swoje obawy, otwierają się i coraz chętniej podchodzą do opiekuna aby się przytulić. Uwielbiają swoje towarzystwo, wspólne zabawy i psoty. Są rozbrykane i wesołe. Nie znamy rodziców maluchów ale zapowiadają się na średnie/duże psiaki. Czy ktoś pokocha te cudaczki i przygarnie do wspaniałych, pełnych szczęścia domków?

NIE KUPUJ – ADOPTUJ!

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.