Imię: Neron
Ur. 2012
Wielkość: duży

Wirtualnym opiekunem jest Lidia.

Neron to duży pies znaleziony na terenie gminy Brwinów. Pies jest w opłakanym stanie. Ma wielkiego guza na jądrach, przepuklinę, skórę w tragicznym stanie i liczne wyłysienia na całym ciele. Guz utrudnia Neronowi normalne poruszanie, na pewno sprawia mu również ból. Psiak jest już pod opieką weterynarza. Będziemy starali się mu pomóc. W stosunku do człowieka jest obojętny, ale nie wykazuje żadnej agresji. Widać, że jest zrezygnowany i już dawno stracił nadzieję na lepsze jutro . Na smyczy pies radzi sobie dobrze. Znów musimy prosić Państwa o pomoc w ustaleniu właściciela psa. Może ktoś poznaje tego psa ? Prosimy o każdą informację. Pomóżcie ukarać człowieka, który latami musiał przyglądać się jak jego pies cierpi i nic z tym nie zrobił.