Imię: Nolan
Ur. 2017
Wielkość: średni
Waga: ok. 16 kg

Nolan czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja:
Nolan miał otwarte złamanie obu kości przedramienia. Jest już po operacji osteosyntezy kości łokciowej i kości promieniowej. Ma w tej chwili ograniczoną możliwość ruchu i powolutku dochodzi do siebie. Po 4 tygodniach będzie miał wykonane radiologiczne badanie kontrolne. Trzymamy mocno kciuki za powrót Nolana do zdrowia i pełnej sprawności.

Nolan to średni pies znaleziony na terenie gminy Czosnów. Piesek jest po wypadku komunikacyjnym, ma złamaną przednią łapę. W tej chwili przebywa w lecznicy weterynaryjnej, gdzie będzie miał wykonywaną operację. Gdy piesek dojdzie do siebie uzupełnimy jego opis. Choć mamy nadzieję, że piesek ma właściciela i wcześniej wróci do swojego domu.

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?