Imię: Norka
Płeć: samica
Wielkość: mała
Waga: ok. 2 kg

Norka czeka na wirtualnego opiekuna!

Norka to malutka dziewczynka znaleziona razem z braćmi na terenie gminy Przasnysz. Psiaczki są jeszcze nieśmiałe i niepewne w bliskim kontakcie z człowiekiem. Nie są przyzwyczajone do brania na rączki czy do przytulania. Pomalutku przełamują swoje obawy i widać, że delikatne głaski i pieszczoty sprawiają im przyjemność. Uwielbiają wspólne zabawy i małe psie psoty. Nie znamy ich rodziców ale zapowiadają się na średniej wielkości pieski. Maluchy szukają wspaniałych, pełnych miłości i troski domków.

NIE KUPUJ – ADOPTUJ!

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.