Imię: Omułek
Ur.: 2010
Wielkość: mały

Omułek czeka na wirtualnego opiekuna!

Omułek to nieduży psiaczek, który wrócił do schroniska z nieudanej adopcji. Piesek jest bardzo spokojny i cichutki. Do nowo poznanych osób jest delikatnie wycofany, potrzebuje troszkę czasu, żeby w pełni zaufać nowemu opiekunowi. Jednak gdy to nastąpi, Omułek zmienia się w radosnego i spragnionego czułości chłopaczka. Piesek coraz ładniej chodzi na smyczy, ma już za sobą kilka udanych spacerków. Psiak jest strasznym łasuchem i za smaczki zrobi wiele, a to powinno pomóc mu w pokonaniu trudności i opanowaniu sztuki perfekcyjnego spacerowania na smyczce. Omułek dogaduje się z suczkami, z pieskami bywa różnie. Akceptuje również towarzystwo kotów. Szukamy dla niego odpowiedzialnego i bezpiecznego domku, w którym nowy opiekun będzie gotowy do pracy z psem, poświęci mu czas i podaruje dużo miłości.