Imię: Oregano
Ur. 03.2020
Wielkość: mały
Waga: 4,20 kg

Oregano czeka na wirtualnego opiekuna!

Oregano to maleństwo które zostało oddane do schroniska po miesiącu od adopcji. Niestety adoptujący okazali się osobami bez serca, wyobraźni i potraktowali pieska jak zabawkę. Przy adopcji psiaka zapewniali że są osobami cierpliwymi, gotowymi uczyć psie dziecko życia i …………… po miesiącu oddali, „bo on niszczy i nasz kot go nie lubi”. Mamy nadzieję, że osoby te już nigdy nie będą chciały pomagać zwierzakom i nie skrzywdzą kolejnego pieska.
Pomimo wszystko Oregano jest wesołym i skorym do zabaw psiaczkiem. Lubi przytulanki i mizianki. Na kolankach czuje się najbezpieczniej. Na smyczy też spaceruje z ochotą. Bardzo prosimy o domek w którym piesek poczuje się pełnoprawnym członkiem rodziny i będzie kochany przez całe życie.

Szukamy dla niej kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.