Imię: Oskar
Ur.: 12.2019
Wielkość: średni
Waga: ok. 16 kg

Oskar czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja:
Oskar bardzo otworzył się podczas pobytu w schronisku. To już nie ten sam, smutny i zestresowany psiak. Lubi spędzać czas z człowiekiem i chętnie nadstawa główkę prosząc o pieszczoty. Przytulanie i głaskanie sprawiają mu wiele przyjemności. Okazało się również, że ładnie potrafi chodzić na smyczy. Jest niezwykle miły i z pewnością będzie wspaniałym przyjacielem. Do nowego domu wniesie mnóstwo radości, a swoich opiekunów pokocha najmocniej jak tylko potrafi.

Oskar to młody blondynek znaleziony na terenie gminy Czosnów. Psiak jest bardzo zestresowany i onieśmielony nieznanym otoczeniem. Musimy dać mu trochę czasu na aklimatyzację i poznanie nowych opiekunów. Na chwilę obecną Oskar nie wykazuje chęci do zawierania bliższych znajomości z człowiekiem. Piesek nie umie również chodzić na smyczy. Kto pokocha tego młodziaka i pokaże, że człowiek może być kochającym przyjacielem?