18425500_1431165846926929_7368810461654907006_nImię: Ostin
Rasa: mix amstaf
Ur. 2013
Wielkość: średni

Ostin czeka na wirtualnego opiekuna!

Ostin to pies w typie AST, jest mega pieszczochem i bardzo pozytywnie nastawionym psem :) Ostin jest jeszcze młodym psem, który ma w sobie mnóstwo energii tak więc przyszły właściciel musi liczyć się z tym że 30 min spacer nie wystarczy ;) Ostin w stosunku do ludzi/ dzieci zachowuje się wzorowo, uwielbia być blisko człowieka nawet jeśli go nie zna ;) Pieszczoch z niego ogromny tak więc śmiało możemy powiedzieć że to pies kanapowy :p Ostin niestety źle reaguje na inne psy, szybko się nakręca i ciężko wtedy jest skupić jego uwagę na człowieku, natomiast nie ma większego problemu z opanowaniem go i odejściem w inną stronę. Ostin potrzebuje stabilnego domu i mądrego opiekuna który poprowadzi go mądrze przez życie, tak aby był psem szczęśliwym ale i stabilnym. Szukamy domu który jest gotowy na pracę z psem.

Filmik: https://www.youtube.com/watch?v=hbpQsBymaJQ

Pies do adopcji będzie odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany, wykastrowany.