Imię: Pręgusek
Ur. 12.2018
Wielkość: mały
Pręgusek czeka na wirtualnego opiekuna!

Pręgusek to mały pieseczek znaleziony na terenie gminy Nieporęt. Trafił do nas mocno zakleszczony, podaliśmy leki i mamy nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Pręgusek jest bardzo kontaktowy i przyjacielski. Cały czas chciałby być głaskany, zabiega o uwagę, zabawę i przytulaski. Bardzo lubi wtulać się w człowieka, jest ufny i bardzo oddany. Ładnie chodzi na smyczy, widać, że nie sprawia mu ona problemów. Szukamy dla Pręguska ludzi, którzy pokażą mu świat od nowa i pokochają całym sercem.

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.