Imię: Promyczek
Rasa: mix yorka
Ur. 2014
Wielkość: mały

Promyczek czeka na wirtualnego opiekuna!

Promyczek to piesek w typie yorka podrzucony pod naszym schroniskiem. Psiak był w koszmarnym stanie. Bardzo brudny, zapchlony, cały pokryty ogromnymi dredami, które utrudniały mu normalne poruszanie. Piesek ma kłopoty z oczami i prawdopodobnie nie widzi, albo widzi bardzo słabiutko. W schronisku Promyczek został ostrzyżony. Od razu poczuł się lepiej, stracił ponad 0,5 kg , które musiał codziennie dźwigać na swoim malutkim grzbieciku. Czeka go jeszcze konsultacja u psiego okulisty. Psiaczek uwielbia się przytulać i nadstawiać do buziaków, najlepiej czuje się na kolankach swojego opiekuna. Nie radzi sobie za dobrze na smyczy, ale przy odpowiedniej dawce miłości i cierpliwości na pewno pokona swoje ograniczenia. Promyczek jest strasznym łakomczuszkiem i za smaczka zrobi wiele. Szukamy dla tego maluszka ciepłego domku, pełnego miłości i troski, gdzie psinka zapomni o swoim dotychczasowym życiu.

PIESEK SZUKA DOMU TYMCZASOWEGO – TYLKO ADOPCJA TYMCZASOWA.