Psia Dolina 29.06.2014

Dnia 29.06.2014r. odbył się piknik dla psów i ludzi- PSIA DOLINA, zorganizowany przez grupę psich blogerów DogBlog. Impreza odbyła się w Amfiteatrze Służewskim oraz Służewskim Domu Kultury. Podczas trwania pikniku było wiele atrakcji, m.in.: wspólny spacer z psami, pokazy frisbee, malowanie buziek, konkursy z nagrodami. W tym roku PSIA DOLINA wspierała nasze schronisko. Zebraliśmy 803,18zł dla schroniskowych czworonogów oraz mnóstwo wspaniałych darów.

Ogromne podziękowania kierujemy w stronę organizatorów- DogBlog. Dziękujemy również Służewskiemu Domowi Kultury oraz Spółdzielni Mieszkaniowej „Służew nad Dolinką”, Dj.megaartman, wolontariuszom oraz wszystkim przybyłym na imprezę. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za okazaną nam pomoc!