Imię: Reksio
Ur. 2015
Wielkość: mały

Reksio czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja 22.05.2018:

Reksio jest coraz śmielszy i bardziej otwarty na kontakt z nieznajomymi, nawet z mężczyznami. Już nie pokazuje ząbków. Gdy kogoś dobrze pozna robi się z niego taka mała przylepka. Trzyma się bardzo blisko opiekuna, wielką radość czerpie z głaskania i przytulania. Reksio jest czyściutkim psiakiem, swoje potrzeby załatwia na dworzu. Tylko niestety jeszcze nie opanował sztuki chodzenia na smyczy, ale to tylko kwestia czasu i cierpliwości. Szukamy dla Reksia domku w którym będzie się czuł bezpieczny i zostanie otoczony miłością na całe swoje życie.

Reksio to mały trikolorek znaleziony na terenie Legionowa. Piesek jest bardzo nieśmiały i zachowuje dystans do nieznanych osób. Zdarza mu się nawet pokazać ząbki, gdy coś mocno go przestraszy. Widać, że bardziej obawia się mężczyzn. Oczywiście będziemy pracować z psiakiem i starać się przełamywać jego lęki. Reksio nie umie chodzić na smyczy.

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?