Imię: Reksio
Ur. 2017 r.
Wielkość: średni
Waga : 12 kg

Reksio czeka na wirtualnego opiekuna!

Reksio to średniaczek w typie teriera niemieckiego znaleziony na terenie Legionowa. Psiak jest zaczipowany, kontaktowaliśmy się z właścicielami,ale niestety nie chcą oni odebrać swojego psa. Mieli pieska od szczeniaczka i po trzech latach postanowili zostawić go w schronisku. Znudził się czy obowiązków było za dużo ? Nie wiemy. Reksio to przyjaźnie nastawiony szorściaczek, lubi kontakt z człowiekiem i z radością nadstawia się na głaski. Umie chodzić na smyczy, ale potrafi czasem mocniej pociągnąć. Jak przystało na teriera jest mega żywiołowy, uwielbia biegać i skakać. Niestety nie bardzo dogaduje się z innymi psami. Szukamy dla niego bezpiecznego, odpowiedzialnego domu i właściciela, który zna specyfikę rasy i będzie potrafił okiełznać jego temperament.