Imię: Rusałka
Płeć: samica
Wielkość: mała
Waga: 2,40 kg

Rusałka czeka na wirtualnego opiekuna!

Rusałka to piękna i urocza czarna dziewczynka, która trafiła do nas wraz z dwójką rodzeństwa z gminy Otwock. Jest odrobinę nieśmiała w pierwszym kontakcie z człowiekiem, jednak po chwili z zaciekawieniem nadstawia się do przytulania i głaskania. Nie znamy jej rodziców, jednak zapowiada się na pieska średniej wielkości. Szukamy dla Rusałki dobrego domku i opiekunów, którzy otoczą ją miłością i wsparciem, na jakie zasługuje. Psiaczek na pewno odwdzięczy się bezgraniczną miłością i oddaniem.

Szukamy dla niej kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.

Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.