Imię: Rzemyk
Waga: 3,50 kg

Wirtualnym opiekunem jest Ćwiek

Aktualizacja 03.02.2021:

U Rzemyka zdiagnozowano stare zwichnięcie boczne, lewego stawu skokowego. Został poddany operacji artrodezy stawu skokowego. Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Teraz powolutku dochodzi do zdrowia, ma ograniczoną możliwość ruchu i w przyszłości czeka go rehabilitacja. Trzymamy mocno kciuki za jego powrót do pełnej sprawności.

Rzemyk to mały piesek znaleziony w dniu 03.01.2021r na ul. Dużej w Markach. Początkowo psiak był zagubiony i zdezorientowany w nowym otoczeniu. Potrzebował czasu aby się otworzyć i zaufać człowiekowi. Gdy to nastąpiło okazał się być miłym, grzecznym i przyjacielskim psiakiem. Rzemyk ma uraz lewej tylnej łapki. Jest już pod opieką weterynarza i będzie dalej diagnozowany. Piesek tęskni za domkiem i liczy na szybki powrót do swojej rodziny.

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?