Imię: Sandałek
Ur. 11.2020r
Wielkość: mały
Waga: 5,80 kg

Sandałek czeka na wirtualnego opiekuna!

Sandałek to uroczy maluch znaleziony razem z siostrą Skarpetką na terenie gminy Łochów. Pieski są troszkę nieśmiałe w pierwszym kontakcie z człowiekiem. Potrzebują chwilki na poznanie nowego otoczenia i tymczasowych opiekunów. Kiedy już przełamią swoją niepewność, okazuje się, że są wesołe, bardzo przyjacielsko nastawione do ludzi. Mizianki i drapanko po brzuszku dają im wiele radości. Psiaki lubią wspólne zabawy i drobne psoty. Nie znamy ich rodziców ale zapowiadają się na małe/średnie pieski. Kto pokocha te słodziaki i podaruje cudowne domki?

NIE KUPUJ – ADOPTUJ!

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.