Imię: Sekwana
Ur. 18.05.2021r
Płeć: samica
Wielkość: mała

Sekwana czeka na wirtualnego opiekuna!

Sekwana to czarująca dziewczynka znaleziona razem z mamą i rodzeństwem na terenie gminy Wieliszew. Psiaczki już od pierwszych chwil pobytu w nowym otoczeniu są wesołe i otwarte. To żywiołowe i energiczne rozrabiaki. Uwielbiają wspólne zabawy i drobne psie psoty. Są spragnione pieszczot, chętnie podchodzą do człowieka nadstawiając brzuszki do drapanka i głasków. Dzieciaczki zapowiadają się na duże pieski. Szukają nowych, pełnych miłości i bezpieczeństwa domków, w których będą szczęśliwe i radosne.

NIE KUPUJ – ADOPTUJ!

Szukamy dla niego kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.