Imię: Sepia
Płeć: samica
Wielkość: mała
Waga: 6,50 kg

Sepia czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja 22.05.2018:

Sepia to bardzo wesoła, odważna i ciekawska dziewczynka. Jest pełna energii to psich zabaw i psot. Uwielbia biegać za piłką i gryźć gumowe piszczałki. Kocha wszystkich i chce być jak najbliżej człowieka. Za głaski i przytulanki odwdzięcza się soczystymi buziakami. Bardzo prosimy o domek dla tej kochanej i milutkiej suni. Zyskacie Państwo wspaniałą i wierną przyjaciółkę na długie lata.

Sepia została znaleziona razem z rodzeństwem na terenie gminy Wołomin. Szczeniaczki są bardzo nieśmiałe i zachowują rezerwę w stosunku do ludzi. Staramy się je powolutku z nami oswajać i już widać pierwsze efekty. Sepia i jej rodzeństwo to milutkie, wesołe maluchy, bardzo ciekawe otaczającego ich świata. Nie znamy ich rodziców i nie wiemy jak duże urosną, ale Sepia zapowiada się na średniego pieska. Szukamy dla niej odpowiedzialnego, troskliwego i pełnego miłości domku.

Szukamy dla niej kochającego domu, który poświęci malcowi czas i pokaże świat.
Adopcja szczeniaka wiąże się z akceptacją jego szczenięcych wybryków, pieska trzeba nauczyć czystości, zostawania samemu w domu jak i chodzenia na smyczy.
Jeśli w tym czasie nie odbierze go właściciel, pies zostanie: zaszczepiony, zaczipowany i będziemy szukać dla niego nowego opiekuna.

Warunkiem adopcji jest zgoda na wizytę przed/po- adopcyjną, podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja w wyznaczonym przez nas terminie.