Imię: Telimena
Płeć: samica
Wielkość: duża

Wirtualnym opiekunem jest Ilona

Telimena to starsza, duża suczka która, wróciła do schroniska z adopcji. Psina jest spokojna i bardzo grzeczna. Potrzebuje troszkę czasu , aby poznać i zaufać nowemu opiekunowi. Nie jest typem pieszczocha, nie wymaga ciągłych głasków i przytulanek. Jednak od czasu do czasu z radością nadstawia szyjkę na małe drapanko. Telimena ładnie dogaduje się z kolegami z boksu, z suczkami się nie zgadza. Na smyczy radzi sobie całkiem dobrze, lubi powęszyć na spacerze i czasem jak poczuje coś interesującego zdarza się jej lekko pociągnąć. Szukamy dla niej bezpiecznego domku w którym otoczona miłością i troską spędzi jesień swojego życia.