Imię: Tristan
Ur. 2013r
Wielkość: duży

Tristan czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja:

Tristan jest wciąż pod opieką weterynarza, nadal walczymy z trudno gojącą się raną na jego łapce. Psiak ze spokojem i cierpliwością znosi zabiegi weterynaryjne. Na wybiegu to energiczny wesołek, cały czas chętny do biegania i psich szaleństw. Jest też ogromnym łasuchem, za smaczki zrobi naprawdę wiele. Najbardziej brakuje mu bezpiecznego domku i człowieka, przy którym spędziłby życie otoczony troską i miłością. Chcesz mieć wspaniałego przyjaciela – adoptuj Tristana !

Tristan to duży rudy psiak znaleziony na terenie gminy Czosnów. Piesek ma liczne wyłysienia na uszach oraz ranę na prawej tylnej łapie. Jest już pod opieką weterynarza. Tristan to bardzo przyjacielski i oddany piesek. Lubi być głaskany, przytulany i miziany. W towarzystwie człowieka czuje się swobodnie i pewnie. Dobrze radzi sobie chodząc na smyczy. Ładnie dogaduje się z koleżanką z boksu.

WŁAŚCICIELU – GDZIE JESTEŚ?