Imię: Trzykrotka
Płeć: samica
Wielkość: mała
Waga: ok. 7 kg

Trzykrotka czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja:
Trzykrotka powoli otwiera się w stosunku do człowieka. Coraz chętniej i radośniej podchodzi do opiekuna prosząc o głaski i mizianki. Jest małym łakomczuszkiem i dla smaczków potrafi zrobić wiele. Psinka ma kłopoty z chodzeniem na smyczy, jest w trakcie nauki.

Trzykrotka to szorstkowłosa suńka znaleziona na terenie Miasta Sochaczew w towarzystwie koleżanki Tipsi. Suczki są ze sobą zżyte, nie odstępują się nawet na krok, więc na pewno miały wspólny domek. Psinki są bardzo zestresowane i na chwilę obecną nie pozwalają nam na bliższy kontakt. Musimy dać im czas na aklimatyzację i poznanie opiekunów. Gdy tylko nam zaufają poprawimy zdjęcia i uzupełnimy opis.