Imię: Vegas
Ur. 2018r
Wielkość: średni

Vegas czeka na wirtualnego opiekuna!

Aktualizacja:
Vegas bardzo otworzył się w schroniskowym otoczeniu. To już nie ten sam psiak, który był zagubiony i czuł się niepewnie. Teraz to mega przyjazny, żywiołowy i lgnący do ludzi piesek. Gdy jest blisko człowieka czuje się bezpiecznie i swobodnie. Uwielbia zabawy i drapanko po szyjce. Okazało się również, że chodzenie na smyczy nie jest mu obce. Całkiem dobrze sobie na niej radzi. Jest niezwykle miły i z pewnością będzie wspaniałym przyjacielem. Do nowego domu wniesie mnóstwo radości, a swoich opiekunów pokocha najmocniej jak tylko potrafi.

Vegas to średniaczek znaleziony na terenie gminy Błonie. Jest młodym, nieśmiałym ale przyjaźnie nastawionym psiakiem. W pierwszym okresie zapoznawczym czuł się niepewnie w nowym otoczeniu ale już po kilku głaskach i miłych słówkach otworzył się. Vegas to miły, potulny i wrażliwy psiak. Nie radzi sobie za dobrze z chodzeniem na smyczy. Tęskni i czeka na swojego człowieka.