Imię: Vivaldi
Ur. 2012
Wielkość: mały

Wirtualnym opiekunem jest Jolanta Osmulska

Niestety po psiaka nikt się nie zgłosił. Będziemy szukać dla niego nowego domku. Vivaldi jest dojrzałym, spokojnym i odrobinę nieśmiałym psiakiem. Nie zabiega jakoś szczególnie o uwagę, ale delikatne głaski sprawiają mu przyjemność. Piesek umie chodzić na smyczy, cieszy się i wesoło merda ogonkiem gdy wychodzi na spacer. Nie jest przyjaźnie nastawiony do innych psów. Kto pokocha tego uroczego, długowłosego pieska ?

UWAGA NOWY DWÓR MAZOWIECKI ! ZNALEZIONO PSA !
W dniu dzisiejszym tj. 15.05.2020 Vivaldi został znaleziony na parkingu pod sklepem Biedronka przy ulicy Leśnej w Nowym Dworze Mazowieckim. Piesek biegał między samochodami i tylko cudem uniknął potrącenia. Psiak nie jest zaczipowany. Został interwencyjnie przyjęty do schroniska. Mamy nadzieję, że piesek ma właściciela i jest poszukiwany.

WŁAŚCICIELU, GDZIE JESTEŚ ?